In ons theater

‘Jan van Beers’ en Curtains-Up presenteren: EenAkterFeest!

Vorig jaar organiseerden Koninklijke Rederijkerskamer ‘Jan van Beers’ en Theatergroep Curtains-Up een avond om ons voor te bereiden op het AT ZIMIHC Eenakterfestival. Deze avond, die in het teken stond van delen, inspireren en genieten, was een groot succes. Dit jaar kunnen we beiden helaas niet meedoen aan het festival, maar onze eenakteravond houden we in stand. Op zaterdag 7 april vindt het EenAkterFeest plaats!

‘Jan van Beers’ speelt een ‘REPETITIE’ vol sorry! Een heerlijke eenakter naar teksten van Makoenders. Regisseur, souffleur en speler gaan samen op zoek naar beter, tijdens een eigenaardige repetitie van een toneelstuk.

Regie & bewerking: Tonneke van der Sluijs. Spelers: Nore Klok, Piet de Laat & Wibo Senders

Curtains-Up speelt Wat Als. Zij heeft geen naam. Zij kan iedereen zijn. En zij voelt zich ongelukkig. Ze wil iets anders, maar wat? En áls de mogelijkheid zich dan voordoet, is ze dan in staat om te veranderen? Ben jij in staat te veranderen als je de kans krijgt? Of verwacht je dat een ander dit voor je doet? Voor de allerlaatste keer speelt Curtains-Up een deel van Wat Als en het publiek bepaalt welke kant het verhaal opgaat.

Volg de Facebookpagina van ‘Jan van Beers’ voor updates over het EenAkterFeest. Het zou kunnen dat we nog verrast worden met extra acts!

Na afloop is er een gezellige borrel met de welbekende bitterballen van ‘Jan van Beers’. We hopen iedereen 7 april te zien!

Wanneer: zaterdag 7 april om 19.30 uur

Waar: Het Huis, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Kosten: 10 euro

Tickets: www.curtainsup.nl