In ons theater

De Koninklijke Rederijkerskamer “Jan van Beers” speelt:

GEANNULEERD

Wanneer Giles en Mollie een landhuis erven van een tante, besluit het echtpaar er een hotel van te maken: Monkswell Manor Pension. Op de dag van de opening wordt er in de buurt van het hotel een moord gepleegd. Ondanks het gure weer arriveren de gasten één voor één. Niet lang nadat de laatste, onverwachte gast is aangekomen, raakt het hotel ingesneeuwd. Niemand kan er meer in. Of uit. Geen probleem natuurlijk als je comfortabel bij het vuur zit, maar als een tweede slachtoffer valt, lopen de spanningen op. Zou er een verband zijn met de moord eerder op de dag? En nog belangrijker, wie van de aanwezigen heeft de tweede moord gepleegd? Iedereen is verdacht en wantrouwen groeit onder de gasten, zelfs onder hen die elkaar juist zo goed lijken te kennen.

Kom kijken naar het best bewaarde theatergeheim vol eigenaardige personages en ontdek het antwoord op Agatha Christies wereldberoemde moordmysterie.

Spelers: Gert Jaas Das, Marijke Dashorst, Hans Frederiks, Nore Klok, Piet de Laat, Karin Trap, Grarda Rensen, Bertam Rigter, Wibo Senders, Tonneke van der Sluijs, Lisanne Verbeek en Adrie Zwanenberg.

Regie: Maike Pijnappel

Zimihc Theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht